Српски | Deutsch

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА 6 ПОРОДИЦА И НАРОДНОЈ КУХИЊИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Од свог оснивања 2009. године, Хуманитарна организација СПОЈИ помаже социјално угроженим породицама на Балкану и болесној деци у Тиролу. Сваког лета чланови СПОЈИ-а путују на Косово и Метохију да лично испоруче помоћ породицама које живе у веома тешким условима.

Посљедњих година СПОЈИ је уз помоћ својих донатора сакупио и у тој вредности испоручио хуманитарну помоћ вредну преко 150.000 евра. Током 2020. и 2021. године, када је пандемија отежала спровођење хуманитарних акција, први пут нисмо могли лично да обилазимо породице, али смо зато у „контролним посетама“ поново могли да будемо са нашим народом на Косову и Метохији.

У септембру 2021. смо чак успели да спроведемо најуспешније скупљање хуманитарних донација, јер је за само пар дана скупљено преко 45.000 евра хуманитарне помоћи и тако помогнуто 23 породице и три институције од изузетне важности за опстанак нашег народа на Косову и Метохији, иако је на почетку било планирано да помогнемо 5 породица и Народној кухињи.

Ове године желимо да постигнемо сличан успех, али ћемо као почетни циљ поставити помоћ за 6 породица и Народној кухињи, те се надамо да ћемо уз Божију и вашу помоћ на крају моћи да помогнемо далеко више породица, као прошле године, о чему можете прочитати ОВДЕ.

Детаље о појединачним породицама очекујте ускоро…

Молимо вас да поделите са вашим пријатељима и позовите и њих да се прикључе акцији, јер што више људи сазна то су веће шансе да ћемо сав потребан износ скупити до 12. октобра, те да ће ове породице пре зиме добити неопходну помоћ.

У нади да ћемо сви заједно успети да се ујединимо и тако помогнемо што више породица породицама, желимо вам свако добро од Господа и унапред захваљујемо у име свих породицама којима ћемо помоћи у оквиру ове акције!

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ!

Поделите акцију на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn

ДОНИРАЈТЕ

ДЕТАЉИ АКЦИЈЕ

Тренутно прикупљен износ

2.151,53 € 
(17,93 %)

Укупно потребно

12.000,00 €

Завршетак акције

12.10.2022.

Број донатора

3

Листа донатора

<< Назад на страницу ПРОЈЕКТИ У ТОКУ