СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Ова Политика приватности служи за то да Вам објасни које податке прикупљамо о Вама и како користимо те податке, као и да Вам пружимо све друге битне информације у вези са Вашим подацима а у вези претраживања на сајту Хумамитарне организације СПОЈИ. Ова Политика приватности допуњује Правила коришћења на овом сајту и мења је у делу који се односи на заштиту личних података, а све у циљу усклађивања са Општом уредбом о заштити података о личности (ГДПР).

Како би Вам омогућили неометано коришћење сајта ми сарађујемо са појединим пословним партнерима. Одабир наших партнера вршимо на основу тога да ли пружају довољан ниво гаранције у вези заштите личних података. У ситуацијама где имамо партнере који су ван ЕЕА увек захтевамо потписивање уговора којим тачно дефинишемо на који начин наши партнери смеју да приступају Вашим подацима и где захтевано да имплементирају одговарајуће техничке и организацијске мере у складу са чланом 46.2 (ц) ГДПР. Такође у тим случајевима и са таквим партнерима потписујемо и стандарде уговорне клаузуле. Информације о тим компанијама и предузетим мерама заштите су доступне на захтев упућен на адресу uprava@spoji.org. Информације о мерама заштите које смо предузели у погледу наших ИТ и других система, можете добити обраћањем на исту адресу.

Google Analytics с проширењем »anonymize IP«

Овај сајт користи Google Analytics за анализу. Ово је услуга коју пружа компанија „Google Inc.“ (»Google «). Google Analytics користи колачиће. Информације о Вашем коришћењу овог сајта (укључујући Вашу ИП адресу) преносе се на Google сервере у САД и тамо се меморишу. Google се придржава одредаба о заштити личних података »US-Safe-Harbor« и регистриран је у »Safe Harbor« програму Министарства трговине САД-а. Google ће те информације користити како би проценио Ваше коришћење сајта и за нас саставио извјештаје о активностима на сајту и друге податке повезане с коришћењем овог сајта за наше потребе.

Google ће те информације проследити трећим странама ако је то у законски допуштеним оквирима или те треће особе обрађују податке према налогу Google-а. Google неће доводити у везу Вашу ИП адресу с осталим подацима. Инсталирање колачића можете спречити одабиром поставки Вашег прегледника, међутим, истичемо да у том случају можда нећете моћи у потпуности користити све функције овог сајта.

Ако не желите да информације о Вашим посетама нашем сајту буду доступни Google Analytics, имате могућност да инсталирате „онемогући додатак“ за Ваш интернет прегледник. Ми смо поставили поставке према којима Google Analytics брише посљедњи део ИП адресе посетиоца наше странице. То значи да ми не можемо доћи у посед података који би нас могли довести до Вас.

Прикупљање и меморисање података од стране Google Analytics можете било када спречити преузимањем додатка за прегледник који ће вам омогућити деактивирање Google Analytics.

Желимо напоменути да је на овој страници Google Analytics проширио код са функцијом „gat._anonymizeIp();“ како би се осигурало анонимно откривање ИП адреса (тзв. ИП маскинг).

Контакт формулар

Током ступања у контакт са нама можемо прикупити Ваше личне информације као што су е-пошта, име и презиме, телефонски број односно подаци које унесете у контакт форму. Приликом уношења Ваших података информације се преносе у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ (хттпс) протокола. Заштита Ваших података нам је највећи приоритет.

За сва питања о заштити личних података или процесуирању Ваших података молимо Вас да нас контактирате путем е-поште: uprava@spoji.org.

У сваком тренутку можете уложити приговор у вези са обрадом Ваших личних података, националним телима за заштиту личних података у Вашој земљи као и регулаторном телу за заштиту података о личности у Луксембургу.

СПОЈИ задржава право да промени или модификује ову политику приватности. О важним променама и допунама СПОЈИ може обавестити кориснике путем е-поште или објављивањем на сајту. Коришћењем било ког садржаја на сајту „СПОЈИ“ сматра се да сте упознати са најновијим правилима о условима коришћења као и политици приватности.

Подешавање колачића

Путем следећег линка можете у свако доба да промените ваш избор о коришћењу колачића нан овом веб сајту: