СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Инсбрук, Јун 2011. године

Са поновном потребом за учешћем на великом међународном теквондо такмичењу „Отвореном првенству Аустрије“ које се одржавало од 4. до 5. јуна у Инсбруку и ове године смо се обратили за помоћ пријатељима и браћи члановима удружења Српске Православне Омладине Инсбрука.

Упркос празничним данима који су омогућили нашим људима краткотрајни боравак у Србији, омладинци СПО(Ј)И-а су нам свесрдно помогли при нашем боравку у Аустрији. Још једном су нам изашли у сусрет и помогли у обезбеђивању смештаја наших такмичара што је нама велика ставка као и пруживши нам велику подршку приликом њихових наступа на такмичењу.

Нажалост наши спортисти овог пута се нису изборили за места на победничком постољу. Били су надомак освајања медаља са овог такмичења што би у многоме допринело успешности наше сарадње и дало право победничку црту нашем гостовању Аустрији.

Јођ једном морамо изразити нашу најдубљу захвалност за пружену помоћ и подршку. Као што смо већ раније рекли, ову сарадњу ћемо пробудити и побољшати тако што ће се Београдски теквондо савезактивно укључити у акције СПО(Ј)И-а и надамо се да ће наше учешће допринети још већем СПАЈАЊУ Срба Матице и Дијаспоре и да ћемо тиме допринети комплетном опоравку нашег националног бића.

Са поштовањем и искреном захвалношћу,

Љубиша Ракић,

Београдски теквондо савез

www.tkdbeograd.org.rs

Београд, 11.06.2011. године

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести