СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Подршка пројекту „Филм ОТАЦ“

Српска православна омладина Инсбрук – СПО(Ј)И, као омладинска организација која се и сама залаже за очување и промоцију српске традиције, културе, и славне историје, упућује јавну подршку пројекту “Филм ОТАЦ“ који за циљ има израду првог играног филма о оцима српске нације – Св. Симеону Мироточивом и Св. Сави.

Пројекат је покренут од стране Фондације Наслеђе Отаца као неопходан допринос одсудној борби за очување српског националног и духовног идентитета, обнављање урушеног система вредности и опстанак оног позитивног дела наше посебности у светској породици народа.

Филм је тренутно у припремној фази у току које се пише сценарио и прикупљају прилози широм света. Позивамо и све наше донаторе, чланове и пријатеље да се упознају са овом племенитом идејом и учествују у њеној реализацији!

На интернет страници филма Отац, првог играног филма о Светом Симеону Мироточивом и Светом Сави, можете пратити процес настајања филма. Приложници могу активно пратити и учествовати својим сугестијама у настанку сценарија, а сценарио за прву сцену у филму је доступан свима!

 

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести