СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Хвала од срца, Ноле!

Крајем 2021. године у нашем граду Инзбруку одржавао се Дејвис куп на којем је наступала и тениска репрезентација Србије, коју је предводио Новак Ђоковић, за нас свакако најбољи тенисер свих времена.

Иако се играло нажалост без публике, имали смо прилике да се сретнемо са репрезентацијом и Нолетом и том приликом им поклонимо наше наруквице, као и један примерак нашег часописа.

Сви знамо да је затим у јануару 2022. на Аустралиан опену вршена тортура над нашим Нолетом, током које је читав наш народ био уз њега.

По слетању из Мелбурна у Београду приметили смо да Ноле носи нашу хуманитарну наруквицу, на чему смо му неизмерно захвални, јер нам је учинио велику част и учинио све нас изуетно поносним и улио нам наду и позитивну енергију за будуће изазове, који увек чекају сваког од нас.

Веровали смо тада, а верујемо и сада, да ће се Ноле уз Божију помоћ вратити све јачи на терен, а победио већ је у сваком смислу.

Надамо се да му је наша наруквица пружала додатни извор снаге и мотивације, а порука на њој га увек подсећала из каквог народа потичемо и да предаја никад није била опција.

Живео, вечни шампион!