СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

НАЈАВА: Хуманитарно вече поводом Дана победе – монодрама „Војвода Живојин Мишић“ у Инзбруку

Ове године смо одлучили да обележимо Дан победе у Првом светском рату, који се сваке године обележава 11. новембра у Србији, као и у тада савезничким земљама.
Тим поводом организујемо хуманитарно вече на којем ћете моћи да уживате у монодрами „Војвода Живојин Мишић“ у драмском тумачењу глумца Народног позоришта у Београду, Бошка Пулетића.

• НЕДЕЉА, 17. НОВЕМБАР 2024. у 17.30 часова (улаз од 17.00 часова)
• JÄGERHEIM, Ing.-Etzel-Str. 63, 6020 INNSBRUCK

Молимо вас да ваше место резервишете путем следећег броја (позив, SMS, Whatsapp, Viber):
+43 650 / 360 87 50

или

>>> ПУТЕМ ПРИЈАВЕ НА ЛИНКУ 

до најкасније 15. новембра!

Један од циљева ове вечери биће одржавање нашег културног и националног идентитета кроз праћење ове монодраме о једној од најласвнијих личности у српској историји, војводи Живојину Мишићу, а која подсећа на један веома тежак период српске историје, али истовремено упозорава и саветује, говори о најважнијим животним вредностима за које је важно да их се често сећамо и подсетимо на њих.

Поред тога ово вече ће имати и хуманитарни циљ, јер ће сав приход ове вечери бити намењен социјално угроженим породицама на Балкану, као и најугроженијим случајевима у Тиролу!
Амбасада Републике Србије у Бечу, у Републици Аустрији, је покровитељ овог догађаја.

ХВАЛА ВАМ У ИМЕ СВИХ ПОРОДИЦА КОЈИМА ПОМАЖЕМО, КАО И ШТО ВАШИМ УЧЕШЋЕМ НА ОВАКВИМ ДОГАЂАЈИМА УЛАЖЕТЕ ВРЕМЕ И ТРУД КАКО БИ СЕ НАШ ИДЕНТИТЕТ И НАШЕ ВРЕДНОСТИ ОДРЖАЛИ МА ГДЕ СЕ НАШ НАРОД НАЛАЗИО!

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ

♥️

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn