СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Уручен рачунар за ђака генерације

 

Марини Јовановић из Лепосавића, организација „Мајка девет Југовића“ уручила је лап-топ рачунар, који је поклон Хуманитарне организације „Срби за Србе“ ђаку генерације. Посетиоци сајт-а Народних кухиња сећају се приче о Марини Јовановић, ученику 4-ог разреда средње медицинске школе у Косовској Митровици, која и поред тешких услова за живот успева да се бори са свим недаћама живота, али и да три пута буде проглашена за ученика генерације.

 

Проблеми у којима се налази њена породица и даље постоје, али она не губи наду, труди се да, иако је већ јако добар ученик, постане још бољи. Каже да је прича о њој на сајт-у Мајка девет Југовића допринела да јој се јавља одређени број људи који жели да јој помогне, али да конкретне помоћи још увек нема.

 

Овај поклон који је добила од организације „Срби за Србе“ јако је обрадовао и каже да ће јој бити од велике помоћи за даље школовање, уколико буде имала услова и средстава да настави даље. Такође се захвалила својим дародавцима и пожелела им пуно здравља и снаге, како би и даље могли помагати српском народу на КиМ.

 

Ми подсећамо све оне који желе да помогну породицу Јовановић могу директно да их контактирају на телефон 064/235-17-33 или уплатом на жиро рачун, на име: Срђан Јовановић 1160626602000105 Про Кредит Банка Косово.

 

Преузето са: www.srbizasrbe.net