СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Нови дресови за МНК Кордун Крњак

Почетком маја месеца 2011. године испоручена је хуманитарна помоћ у облику комплета нових фудбалских дресова за 15 играча у вредности од 200€ за српски „Малоногометни клуб Кордун Крњак“ са Кордуна у Хрватској.

 

 

Након што је Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И почетком 2011. године добила молбу од стране МНК „Кордун Крњак“ за помоћ у облику нових дресова, одлучили смо да изађемо у сусрет Србима у Хрватској, знајући да живе у јако тешким околностима.

 

На слици: Председник клуба Слободан Малић потписује потврде о пријему хуманитарне донације

 

Из тог разлога смо одлучили да наручимо комплет нових фудбалских дресова уз штампање истих.

 

 

На предњој страни се налази грб компаније у којој смо наручили дресовe, као и грб МНК „Кодрун Крњак“, док се на задњој страни дресова могу видети ћирилични натпис МНК „Kордун Крњак“, као и www.spoji.org.

 

На слици: Део екипе МНК Кордун Крњак на једним од турнира

 

Надамо се да су овом хуманитарном подршком решени бар проблеми одеће српске фудбалске екипе са Кодруна, са којом смо успоставили изванредне односе и стални контакт, додајући да се такође надамо да ће им нови дресови помоћи у остварењу најбољих спортских резултата и да на тај начин представљају српски народ у Хрватској на најбољи начин, не стидећи се свог порекла и свог ћириличног српског писма.

 

+ ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ+

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности