СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Нови дресови и за ФК „Борац“

 

У среду, 5. октобра 2011. године, чланови СПО(Ј)И у Србији успешно су испоручили нови комплет дресова Фудбалском клубу „Борац“ из Великог Лаола код Петровца на Млави.

 

На слици: Представници СПО(Ј)И у Србији, Иван Јовић и Иван Ивковић

Тако је након испоруке нових дресова за МНК „Кордун Крњак“ са Кордуна у Хрватској, у мају ове године, настављена помоћ српским спортским екипама, те је и ФК „Борац“ помогнут са два комплета нових фудбалских дресова у вредности од 720 евра.

На слици: Фудбалски терен у Великом Лаолу – вечерњи тренинг

 

Важно је напоменути да нова два комплета, односно 60 нових дресова и шорцева са штампом истих нису обезбеђена из редовних средстава, које СПО(Ј)И сакупља током целе године за српску сирочад на територији бивше Југославије, већ је један анонимни донатор, који је пореклом из села Велико Лаоле, а живи и ради у Инсбруку, уплатио донацију уз напомену да са тим новцем буду обезбеђени нови дресови за ФК „Борац“, који је ове године ушао у 4. лигу Србије.

На слици: Руководство ФК „Борац“ са новим дресовима

 

На предњој страни дресова се налази грб компаније у којој смо наручили дресовe, као и грб ФК „Борац“, док се на задњој страни дресова могу видети ћирилични натпис ФК „Борац“ Велико Лаоле, као и www.spoji.org.

На слици: Потписивање примопредаје дресова у просторијама ФК „Борац“ Велико Лаоле

 

За сам крај овог извештаја желимо да напоменемо да смо овом хуманитарном акцијом наставили борбу за здрав начин живота у нашој отаџбини и широм српских земаља и надамо се да ће нови дресови улити више самопоуздања и позитивне енергије младим играчима ФК „Борац“, желећи им тако пуно успеха у наредном периоду, како на спортском пољу, тако и на пољу очувања истинских и здравих вредности начина живота.

 

ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ,

Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И

 

>>> ВИДЕО ЗАПИС погледајте ОВДЕ

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности