СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Нова акција СЗС у Бечу

У недељу, 9. октобра, о празнику Светог Јована Богослова, чланови и пријатељи аустријског огранка Хуманитарне организације „Срби за Србе“ окупили су се у Храму Васкрсења Христова у Бечу. Након Свете литургије, млади хуманитарци потписали су у просторијама црквене библиотеке уговоре о аутоматским уплатама донација (Dauerauftrag) у висини од 10 до 20 евра месечно.

Тако ће нашој организацији стојати на располагању укупно 165 евра више на месечном нивоу. Са тим донацијама нпр. можемо сваког месеца да купимо једном детету на Космету лежај, породици у Крајини огрев за зиму или обезбедимо храну и хигијенски прибор за једну породицу у Републици Српској.

Овом идејом желимо да подстакнемо осталу српску браћу и сестре у матици и расејању да се организују на сличним или истим принципима, и тако покажу на делу љубав према сопственом народу и Oтаџбини. Нема предаје!

Донатори:
Данијел В. /Марко Г. /Стефан Н. /Милан С. /Игор М. /Данијел М. /Петар П. /Миодраг Н./Милош Ј. /Рафаела Т. /Тао Ј.

Уколико и Ви желите да се прикључите овој акцији или организујете сличну у кругу Ваших пријатеља јавите се једном од наших представника у Аустрији путем електронске поште на адресу szsaustrija@gmail.com