СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Признање за 39 радних година без боловања

Данас ми је част, каже Ђуја Тешановић, члан Радничке коморе из Салцбурга, да Вам представим једну вредну и необичну радницу, која је 39 година радила у фирми без боловања и без изостајања, те ће од 1. фебруара 2012. године, госпођа Верица „Вера“ Обрадовић да ступи у заслужну пензију и отићи ће у свој Младеновац у коме је све спремно за пензионерски срећан живот.

– Ја сам веома изненађена њеном животном причом, јер тако успешан радни живот још нисам срела у свом раду. Због тога јој испред Радничке коморе, чији сам члан Управног одбора изјављујем велико признање. – каже Ђуја Тешановић

Осим Радничке коморе, признању се придружио и Генерални конзул Републике Србије у Аустрији, Зоран Јеремић и конзулица Вера Старчевић.

– За ту прилику, ја сам Верици у моје лично име предала Аустријску заставу са прелепим дизајном, на којем се две руке рукују. Једна рука је у боји српске заставе, а друга рука је у боји аустријске заставе. Дизајн је урађен од Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И. Ово удружење се веома залаже за што боље разумевање и сарадњу између Срба и Аустријанаца. – додаје Ђуја Тешановић

Градоначелник града Салцбурга Хајнц Шаден и председник Радничке коморе Салцбурга Сигфрид Пирхлер су обећали Верици признање за пожртвованост за време њеног радног живота, који још траје и завршава се 1. фебруара 2012. године.

Остало је да јој пожелимо исто тако срећан и успешан панзионерски живот.

 

Извор: www.beckepoete.com