СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПО(Ј)И за породице у Лесковцу и Стубли

Драга браћо и сестре,

обавештавам Вас да је спроведена још једна хуманитарна акција у Србији. Новчана средства (укупно 500 евра) прикупљена у Аустрији прослеђена су до две породице – Младеновић из Лесковца и Стојановић из села Стубла у околини Лесковца.  

На слици: Три анђела самохране мајке Иване Младеновић

Породици Младеновић, смо помогли са 200 евра – ова породица, коју је отац напустио и оставио Ивану Младеновић, сада самохрану мајку троје деце, са гомилом дугова, јавила нам се путем популарног Фејсбука и испричала нам је све о својој тешкој ситуацији, те смо одлучили да им помогнемо, онолико колико је у нашим могућностима.

На слици: Мајка породице, Јасмина Стојановић, са најмлађим чланом породице и других „малих“ Стојановића

Породици Стојановић из села Стубла, смо помогли са укупно 300 евра, онолико колико смо у том тренутку имали, када смо чули за њихов случај путем медија – а ради се о породици са 15-оро деце! 

Нажалост, због извесних потешкоћа, ова акција није спроведена у потпуности као претходне, тј. средства су достављена посредно, путем жиро рачуна и поштанске службе. Оно што је најважније јесте да су породице примиле помоћ, због чега су нам се њихови чланови срдачно захвалили, уз наду да ћемо имати прилике и лично да се упознамо.

Још је много људи којима треба помоћи, зато не смемо дозволити да нас било каква искушења у томе спрече, уз Божију помоћ.

 

Деца су наша будућност!

 

Иван Ивковић,

представништво СПО(Ј)И у Србији

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности