СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Наставља се успешна сарадња ЛИТАС-а и СПО(Ј)И

У понедељак, 26. децембра 2011. лета Господњег, председник Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И, Владимир Влајић, у посети директору аутобуске станице у Пожаревцу, Петру Перићу, уручио је захвалницу у име Управног одбора СПО(Ј)И за успешну сарадњу између компаније Веолиа транспорт – Литас  а.д. и СПО(Ј)И, која већ траје скоро годину дана.

У разговору са господином Петром Перићем је утврђено да је сарадња, која је започета у јануару 2011. године, била веома успешна и да ће бити и настављена у 2012. години у том облику што ће Веолиа транспорт – Литас а.д. и даље добровољно и бесплатно превозити хуманитарну робу, која је намењена српској деци и српском народу на просторима бивше Југославије, а иста ће бити и побољшана и проширена у још активнијем облику и још већом међусобном подршком.

Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И се овом приликом још једном захављује господину Перићу и компанији Веолиа транспорт – Литас а.д, зато што су били једини, који су нам изашли у сусрет када је требало превести хуманитарну робу за српску децу и народ у српским земљама, када је то било најпотребније. Захваљујући овој вредној компанији, која нам је пријатељски изашла у сусрет, хуманитарна помоћ је у 2011. години дошла до оних којима је било најпотребније у Параћину, Свилајнцу, Петровцу на Млави, Пожаревцу, Новом Бечеју, Сремским Карловцима, Лесковцу, Стубли и многим другим местима, тако да се радујемо на даљој сарадњи на част и спасење српског народа и желимо им пуно успеха у свом раду у наредној 2012. години.

ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ,

Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности