СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Предавање Јање Тодоровић на тему „Православље и окултизам“

У суботу, 10. марта 2012 године, одржана је трибина под насловом Православље и окултизам. Православни публициста и гост – предавач, Јања Тодоровић,  у Парохијском дому у Љубљани одржала је предавање које је привукло велики број гостију.

Свијет невидљиви је поприште велике и најтеже борбе, јер хришћани тежимо спасењу душа и заједничарењу у Христу.

 Гошћа је указала на опробани пут наших Светих Отаца, на стицање Духа Светога и радост у Христу, а замке које нечастиви ставља пред лаковјерни и маловјерни народ су многоструке и погибељне за душе оних који бивају увучени у то трагично коло. Окултисти дакле посредством свијета негативних духовних сила (демона) саблажњују народ и чине безакоње.
Покајање, пост, молитва и смирење темељ су пута крстоносног и спасоносног.


Посредством продаје духовне и мисионарке литературе, као и добровољних прилога наше драге браће и сестара, прикупљено је 347 евра, које ћемо испоручити нашем народу у следећој испоруци хуманитарне помоћи.

„Не обраћајте се гатарама и врачарама, нити их питајте, да се не скврните о њих. Ја сам Господ Бог ваш. А ко се обрати к врачарима и гатарима да чини прељубу са њима, окренућу лице своје насупрот њему, и истребићу га из народа његова“ (Левит. 19, 31., 20, 6).

Слава Богу за све!

Српско друштво Задужбина +

 

Извор: www.sd-zaduzbina.com