СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Порука слоге и саборности са кошаркашке утакмице у Петровцу на Млави

На слици: Представници СПО(Ј)И-Србија, Стеван Јаношевић, Иван Милошевић, Предраг Ненадовић и Иван Јовић са кошаркашима Слоге и Трепче

У суботу, 2. фебруара 2013. године активисти огранка Омладинске организације СПО(Ј)И у Србији били су присутни на кошаркашкој утакмици између КК Слога из Петровца на Млави и КК Трепча из Косовске Митровице, која је одиграна у Спортској хали „Драгутин Томашевић“ у Петровцу на Млави.

Овим гестом су представници СПО(Ј)И у Србији, чије је седиште управо у Петровцу на Млави, показали да подржавају и спортисте своје општине, као и браћу са Косова и Метохије и да ће их увек подржавати у било којем смислу.

Утакмица је завршена 103:55 у корист браће са Косова и Метохије, а након спортског дела, уследило је упознавање са гостујућим играчима и руководством клуба са којим је успостављена комуникација.

Представници Омладинске организације СПО(Ј)И у Србији су направили и заједничку фотографију са кошаркашима КК Слоге и КК Трепча, како би Србима у расејању и у матици, као и свету послали поруку слоге и саборности међу српским народом и да би им поручили да се Косово и Метохија неотуђиви делови Србије. Можда је заправо име домаће екипе из Петровца на Млави добар знак, јер је српском народу у овим тешким временима пре свега потребна СЛОГА!

КОСМЕТ ЈЕ СРБИЈА,

Омладинска организација СПО(Ј)И – Србија

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности