СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Светска премијера филма “Београд – са Борисом Малагурским”

Светска премијера документарног филма о Београду, који потписује пријатељ наше организације, Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И, режисер и продуцент Борис Малагурски, заказана је за 19. октобар 2013. године са почетком у 20:30 часова у Великој сали Сава Центра.

У првом дугометражном документарном филму о Београду, на оригиналан, креативан и динамичан начин, Малагурски приказује свету нову светску дестинацију – Београд, као привлачну европску метрополу, отвореног духа и богате културе, слободарске историје, узбуркане садашњости и перспективне будућности, која прихвата сваког свог посетиоца или оног ко се одлучи да живи у њој, с једне стране љубоморно чувајући своју традицију, а са друге прихватајући новине које доносе савремене технологије, преплитање разнородних култура и мултиетницитета.

Филм на узбудљив начин представља Београд, виђен очима Београђана који воле и познају свој град, његову историју, лепоте и шмек, с циљем да привлачну дестинацију југоисточне Европе учини омиљеним одредиштем свих, а посебно странаца, како оних који су спремни да га посете, тако и оних који неће доћи, али ће поделити једну позитивну, лепу слику о Београду и Србији у свету, о нашем гостопримству, топлини и шарму.

Представници Омладинске организације СПО(Ј)И у Београду су већ набавили прве улазнице, које се могу купити на благајни Сава Центра. 

Радујемо се Светској премијери у Београду у нади да ће нас наш пријатељ Борис Малагурски ускоро посетити и у Инсбруку, Бечу и Берлину, где имамо своје огранке, како би представили филм „Београд – са Борисом Малагурским“ нашим пријатељима у Аустрији и у Немачкој!

ТРЕЈЛЕР ФИЛМА ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ! 

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести