СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПО(Ј)И на промоцији књиге „На трагу Срба у Аустрији“ у Салцбургу

САЛЦБУРГ / 23.11.2013. / Чланови Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И, били су присутни на промоцији најновијег издања књиге „На трагу Срба у Аустрији“ чији је аутор проф. др Волфганг Рорбах.

Домаћини промоције били су Аустријско Српско Друштво (издавач књиге), удружење Даница из Браунауа и госпођа Ђуја Тешановић-Бећиревић, чланица Управног одбора Радничке коморе Салцбург.

Након веома интересантног предавања од стране проф. др Волфганга Рорбаха и др Марка Стијаковића, председника Аустријско Српског Друштва, господин Владимир Новаковић, Генерални конзул Републике Србије у Салцбургу, је позвао све присутне госте на дегустацију српских вина, која је пропраћена дивним звуцима Староградске музике за коју су се побринули господин Зоран Шијаковић и остали чланови оркестра удружења Даница.

После предавања чланови Омладинске организације СПО(Ј)И, који су у Салцбург допутовали из Тирола, договорили су се са нашим пријатељом проф. др Волфгангом Рорбахом у вези термина његовог предавања у Инсбруку, које ћемо организовати 2014. године.

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности