СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ПОМОЗИМО САЊИ ШТЕЛОВИЋ!

Обраћамо Вам се за помоћ Сањи Штеловић, којој већ два мјесеца након рођења љекари су дијагностификовали срчану ману и од тада траје њена свакодневна борба за опстанак.

Операције су се низале као на траци, а прва је била у Љубљани већ са 11 месеци. Следе Хјустон, па Њујорк (1999). У међувремену су јој, због тромбозе ампутирана и два прста десне руке.

Нова замена срчане аорте треба бити изведена што хитније, упозоравају лекари. Пронађена је и клиника у Немачкој (Лајпциг), где би Сања била оперисана, али недостају новчана средства – 35.000 евра.

Сања живи у веома скромним условима, у насељу Кованлуци надомак Бијељине, због свог здравственог стања је незапослена, а једина примања су она која оствари њен супруг, радећи сезонске грађевинске послове. Обоје избеглице, због великих новчаних издатака за Сањино лечење И сталне контроле у Београду, кућу коју су започели, још увијек нису довели под кров. Но, све ће то лако, каже Сања, само да прегурају ову муку. А за то им је потребна помоћ добрих људи!

Ако неко жели да помогне Сањи, новчане донације може уплатити  на следеће начине:

ДЕВИЗНИ РАЧУН – Raiffeisen Bank DD:

SWIFT CODE: RZBABA2S

IBAN CODE: BA391612250019806474

Име: Сања Штеловић

 

WESTERN UNION:

Сања Штеловић,

Амајлије-Кованлуци бб,

76300 Бијељина,

Република Српска,

БиХ

Телефон: 065 97 90 78