СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ДИЈАСПОРА ПРОТИВ ПОПЛАВА

СПОЈИ ПОКРЕЋЕ ХУМАНИТАРНИ ФОНД ЗА УГРОЖЕНЕ СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ У СРБИЈИ И РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ!

ПОЗИВ СРПСКОЈ ДИЈАСПОРИ!

Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ покренула је хуманитарни фонд за угрожене српске породице у Србији и Републици Српској, које су погођене једном од највећих елементарних непогода у последњих 120 година и позива све људе добре воље широм српске дијаспоре да се укључе у прикупљање добровољних донација!

Омладинска организација СПОЈИ постоји од 2009. године и од тада редовно, сваког дана прикупља хуманитарне донације и спроводи хуманитарне акције за помоћ српским вишечланим породицама на Балкану. Све прикупљене донације 100% су намењене хуманитарним акцијама, сваки донатор је наведен јавно на нашем интернет сајту и сваку помоћ лично носимо до оних којима је најпотребнија.

Тако донатори могу редовно да прате колико је сакупљено и обе стране су сигурне да ће помоћ заиста стићи тамо где је и најпотребнија!

У овој веома тешкој ситуацији која је погодила наш народ у Србији и Републици Српској, свесни смо да не можемо помоћи свима, али желимо да учинимо колико је у нашој моћи да помогнемо угроженим породицама, како не би само седели и немо пратили тешку ситуацији у нашој Отаџбини. У овим тешким тренуцима, свака помоћ је више него добро дошла нашем народу, те позивамо све наше чланове, пријатеље, подржаваоце и све људе добре воље широм српске дијаспоре, да се активно укључе у хуманитарну акцију и заједничким снагама, помогну свом народу у невољи.

Донације за угрожене српске породице у Србији и Републици Српској можете уплатити путем званичног жиро рачуна организације, као и путем следећих начина:

TIROLER SPARKASSE BANK AG INNSBRUCK
BLZ (број банке): 20503
IBAN: AT482050303300678129
BIC: SPIHAT22XXX
VERWENDUNGSZWECK (сврха): Poplava 2014

EMPFÄNGER (прималац): Jugendverein SPOJI

– Путем SOFORTÜBERWEISUNG (без регистрације директно путем интернета): на нашем сајту са леве стране

– Путем WESTERN UNION – контактирајте нас: uprava@spoji.org

– Директно код наших представника у Аустрији, Немачкој и у Србији

– Контакт: uprava@spoji.org

– Више информација: www.facebook.com/spoji.org

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести