СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Подржите нас

КАКО МОЖЕТЕ ПОДРЖАТИ РАД СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ОМЛАДИНЕ ИНЗБРУК – СПОЈИ:

1. Преношењем вести о раду и акцијама СПОЈИ-а путем живе речи и електронских система попут електронских пошти, друштвених мрежа Facebook, Twitter, као и преношењем информација путем различитих форума које посећујете.

2. Прикупљањем адреса електронских пошти Ваших пријатеља, познаника, културних, црквених и друштвених група за које мислите да би требало да добијају месечни извештај СПОЈИ-а – списак тих мејлова нам можете проследити на: uprava@spoji.org

3. Благовременим обавештавањем о семинарима, трибинама и скуповима који се одржавају у Вашем окружењу, а за које сматрате да би учешће СПОЈИ-а било делотворно.

4. Укључивањем институција у којима радите или похађате попут државних и приватних фирми, основних и средњих школа, факултета итд. у конкретне пројекте и акције СПОЈИ-а.

5. Повезивањем СПОЈИ-а са представницима локалних штампаних, телевизијских, радио и интернет медија.

6. Организовањем и окупљањем родбине и пријатеља на добротворним вечерама, предавањима и другим акцијама СПОЈИ-а.

7. Прикупљањем нових и добро очуваних играчака за децу и друштвене игре за децу (игре за подизање нивоа опште културе, образованости, игре за разоноду, итд.).

8. Прикупљањем нових и добро очуваних књига православне, историјске и дечије тематике (искључиво штампане ћирилицом).

9. Прикупљањем спортске опреме: лопте, реквизити (рекети, мреже, обручи…).

10. Прикупљањем других добро очуваних ствари (покућство, столице, столови, постељина, производи личне и кућне хигијене, итд.) које би биле од помоћи социјално угроженим српским вишечланим породицама на Балкану којима СПОЈИ помаже кроз своје хуманитарне акције.

11. Прикупљањем информација о социјално угроженим српским вишечланим породицама на Балкану којима би помоћ СПОЈИ-а била неопходна.

12. Уплатом добровољне новчане донације за помоћ социјално угроженим српским вишечланим породицама на Балкану кроз редовне хуманитарне акције СПОЈИ-а.

~ Ова слика је настала током велике хуманитарне акције за помоћ поплављенима у Србији и Републици Српској у мају 2014.  ~