СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ДИЈАСПОРА ПРОТИВ ПОПЛАВА – ЗА ЖРТВЕ ПОПЛАВА У ИСТОЧНОЈ СРБИЈИ

„СПОЈИ“ ПОКРЕЋЕ ХУМАНИТАРНУ АКЦИЈУ ЗА ЖРТВЕ ПОПЛАВА У ИСТОЧНОЈ СРБИЈИ!

ПОЗИВ СРПСКОЈ ДИЈАСПОРИ!

Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ покренула је хуманитарну акцију за угрожене породице у источној Србији, које су погођене од великих поплава и позива све људе добре воље широм српске дијаспоре да се укључе у прикупљање добровољних донација!

Омладинска организација СПОЈИ постоји од 2009. године и од тада редовно, сваког дана прикупља хуманитарне донације и спроводи хуманитарне акције за помоћ српским вишечланим породицама на Балкану. Све прикупљене донације 100% су намењене хуманитарним акцијама, сваки донатор је наведен јавно на нашем интернет сајту и сваку помоћ лично носимо до оних којима је најпотребнија.

Тако донатори могу редовно да прате колико је сакупљено и обе стране су сигурне да ће помоћ заиста стићи тамо где је и најпотребнија! Тако је било и приликом мајских поплава када смо покренули велику хуманитарну акцију за угрожене српске породице у Србији и Републици Српској, када смо уз помоћ великог броја донатора сакупили и лично испоручили прву помоћ у вредности од преко 75.000 евра. Уз то су тада сакупљене добровољне донације у висини од око 19.000 евра са којима смо помогли 10 породица у Србији и Републици Српској куповином грађевинског материјала, беле технике и намештаја, како би поново стали на своје ноге.

Нажалост Србија је поново погођена великим поплавама, овај пут на истоку. Свесни смо да не можемо ни сада помоћи свима, али желимо да учинимо колико је у нашој моћи да помогнемо угроженим породицама, како не би само седели и немо пратили тешку ситуацију на истоку наше Отаџбине. У овим тешким тренуцима, свака помоћ је више него добро дошла нашем народу, те позивамо све наше чланове, пријатеље, подржаваоце и све људе добре воље широм српске дијаспоре, да се активно укључе у хуманитарну акцију и заједничким снагама, помогну свом народу у невољи.

Донације за угрожене породице у источној Србији можете уплатити путем званичног жиро рачуна организације, као и путем следећих начина:

TIROLER SPARKASSE BANK AG INNSBRUCK
BLZ (број банке): 20503
IBAN: AT482050303300678129
BIC: SPIHAT22XXX
VERWENDUNGSZWECK (сврха): Poplava 2014
EMPFÄNGER (прималац): Jugendverein SPOJI


– Путем SOFORTÜBERWEISUNG (без регистрације директно путем интернета): на www.spoji.org са леве стране

– Путем WESTERN UNION – контактирајте нас: uprava@spoji.org

– Директно код наших представника

– Контакт: uprava@spoji.org

– Више информација: www.spoji.org , www.facebook.com/spoji.org

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести