СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

НАЈАВА: Видовданско хуманитарно предавање проф. Милоша Ковића у Инзбруку

Драги пријатељи,
Уочи Видовдана, у суботу 24. јуна 2023. у Инзбруку ће гостовати проф. др Милош Ковић, са Универзитета у Београду, који ће одржати Видовданско хуманитарно предавање на тему „Косовски завет у прошлости, садашњости и будућности српског народа”, што уједно представља вечно актуелну и једну од тренутно најбитнијих тема које се тичу српског народа у дијаспори и Отаџбини.

Зато вас позивамо да у што већем броју дођете како бисмо чули виђење проф. Милоша Ковића и с њим прозборили о томе шта наш народ може учинити за нашу браћу и сестре на Косову и Метохији као и за сам КосМет.

После предавања моћи ћете да набавите књиге проф. Милоша Ковића, а сав приход од књига и донација биће намењен угроженим породицама на Балкану!

• СУБОТА, 24. јун 2023.
• у 20.00 часова (улаз од 19.30)
• КУД „Ђурђевдан“, Dörrstraße 51, 6020 Innsbruck

Овај догађај у духу братске слоге и саборности организујемо са нашим пријатељима из Хуманитарне организације „Срби за Србе Аустрија“, те ће наредног дана у недељу, 25. јуна, проф. Ковић предавање одржати и у Линцу, у Српској православној цркви, одмах после Свете Литургије!

У нади да ћемо се видети на Видовданским хуманитарним предавањима у Инзбруку и Линцу, желимо вам свако добро од Господа,
Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести