СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ПОДРШКА ТОКОМ КОРОНАВИРУС КРИЗЕ

Инзбрук, 16. марта 2020.

 

Драга браћо и сестре,

Поштоване даме и господо,

Свима нама је најкасније сада јасно да смо се нашли у веома озбиљној кризи изазваном коронавирусом (COVID-19). Република Аустрија је рано препознала озбиљност ситуације и предузела неопходне мере како би заштитила становништво. У међувремену су затворене школе, универзитети, угоститељски објекти, продавнице, читаве регије су стављене у карантин, забрањена су путовања, многе фирме су своје раднике послале да раде од куће где год је то могуће, а најновија мера је та што сви ми морамо остати у својим домовима и свести социјалне контакте на минимум, како бисмо сви заједно помогли у успоравању ширења вируса.

Сви знамо да су најугроженији међу нама старије особе као и они са ослабелим имуним системом.Таквих суграђана је много, те смо одлучили да као хуманитарна, хришћанска и друштвено одговорна организација, пружимо подршку најугроженијим становницима града Инзбрука, којима је отежано да напусте своје домове да би отишли у набавку или до апотеке, како се не би изложили опасности од вируса.

Ми се стављамо на располагање да им помогне мо у томе и уједно позивамо и све чланове и пријатеље наше организације да нам се прикључе у овој мисији за добробит нашег града у којем смо рођени, одрасли, у којем живимо и који је много тога пружио нама и нашим породицама!

Јавите нам се путем једног од следећих бројева уколико Вам је потребна помоћ и подршка или уколико желите да се прикључите овој акцији:

  • 0676 / 664 84 40 (Филип)
  • 0650 / 702 74 77 (Оливер)

Пазимо једни на друге. Оперимо руке. Отворимо срца!

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ +

Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести