СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ХВАЛА ВАМ! Скупљен рекордан износ за угрожене породице на Косову и Метохији

Uspesno_skupljanje_za_KiM_2021.jpg

 

| АКЦИЈА СКУПЉАЊА ДОНАЦИЈА | DEUTSCH |

Драги пријатељи и подржаваоци,
Хвала вам од срца у име свих породица и у име Народне кухиње на Косову и Метохији за вашу подршку, учешће и помоћ у скупљању средстава за нашу 21. хуманитарну акцију за помоћ угроженим породицама на КосМету.

Сви заједно смо успели у јако кратком и рекордном року, до данас у 12.44 часова, да скупимо преко 40.000 евра донација кроз преко 2.000 донатора за помоћ нашем народу на Косову и Метохији, што ће уједно бити и наша највећа хуманитарна акција на КиМ али и уопште захваљујући вама, који сте пробудили наду у доброчинство и човекољубље и показали да смо најјачи када је најтеже.

У почетку је било планирано да скупимо 10.500 евра и у тој вредности купимо потребну помоћ за 5 породица и Народну кухињу. Сада смо скоро учетворостручили средства и моћи ћемо далеко више да учинимо за народ на КосМету, да помогнемо више породица… О томе ћемо се посаветовати са нашим пријатељима из Добротворне организације „Мајка девет Југовића“ при Епархији рашко-призренској која нам последњих година помаже у организацији и спровођењу акција на терену, те ћемо вас обавестити на нашем сајту, као и на свим нашим каналима на друштвеним мрежама.

Пошто нам се за ову акцију најавило још неколико добротвора да ће донирати наредних дана, акција скупљања ће се наставити најмање до почетка идуће седмице, а ми вас позивамо да и даље делите вест о акцији, како би исту што више људи видело, као и да се прикључите или преко Инстаграм донирања или путем једног од наредних начина:

1.) ЖИРО РАЧУН ЗА ЕУ и ШВАЈЦАРСКУ:
Jugendverein SPOJI
IBAN: AT48 2050 3033 0067 8129
Zweck (сврха): Spende Familien KiM 2021
•••
2.) PAYPAL – за Србију, РС, БиХ, Русију, Аустралију и све земље где не функционише Инстаграм или Фејсбук донирање:
www.spoji.link/paypal/donate
•••
3.) FACEBOOK DONATE:
https://spoji.link/FB/donate

Ми сада већ почињемо са пописивањем донатора, које ћемо објавити на нашој донаторској листи, те ћемо по завршетку скупљања објавити све донаторе и коначан износ који се скупио – на нашем сајту WWW.SPOJI.ORG – као и даље кораке у оквиру ове и других наших акције.

Свако добро од Господа вам желимо!
СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ!
СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ!

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње вести