СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА

Добродошли на интернет презентацију „СПОЈИ”, званичну презентацију Српске православне омладине Инзбрук – СПОЈИ. Коришћењем било ког дела сајта „СПОЈИ“ портала аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења. Корисници су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматра да су корисници континуираним коришћењем интернет презентације „СПОЈИ“, или било којег његовог дела, у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења, те да су их разумели у целости. Ниједан део веб-странице „СПОЈИ“не сме се користити у незаконите сврхе, ни за промовисање истих.

Лична, ауторска и друга права

Садржај објављен на веб-страници „СПОЈИ“ не сме се репродуковати, дистрибуирати или на било који начин користити у комерцијалне сврхе без изричитог пристанка организације СПОЈИ, или на било који начин којим се може проузроковати штета „СПОЈИ-а“ или било ком трећем лицу у складу са прописима.

Уколико сматрате да садржај објављен на веб-страници „СПОЈИ“ повређује Ваше лично, ауторско или друго право или интерес, можете захтевати објаву одговора или исправке. Случај ће бити у најкраћем року размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

Линкови на друге веб-странице и оглашивачи

„СПОЈИ“ објављује садржаје у доброј намери. Све садржаје веб-странице „СПОЈИ“ користите на властиту одговорност и „СПОЈИ“се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Веб-страница „СПОЈИ“ састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на спољне странице, као и веза до других веб-страница креираних од стране трећих лица (линкова) које ће се, кад год је то могуће, као такве означавати. Интернет презентација „СПОЈИ“ нема надзор над наведеним подацима и информацијама или другим интернет страницама те се у потпуности одриче сваке одговорности везане за садржај на интернет страницама креираним од стране трећих лица.

Приступ  веб-страници „СПОЈИ“ и свим њеним садржајима дозвољен је особама било ког узраста, осим ако уз одређени садржај није наведено другачије.

Заштита приватности и тајност података и колачићи (cookies)

У погледу питања везаних за обраду и заштиту Ваших личних података и коришћење колачића молимо Вас да погледате нашу Политику приватности.

Измене услова коришћења

„СПОЈИ“ задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила. О важним променама и допунама веб-страница „СПОЈИ“ може обавестити кориснике путем мејла или објављивањем на веб-страници. Коришћењем било ког садржаја на сајту „СПОЈИ“ сматра се да сте упознати са најновијим правилима.