СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Пристигла помоћ за малог Давида из Обреновца

 

Чланови Српске Православне Омладине Инсбрук – „Споји“, су путем емисије „Квадратура Круга“ на РТС-у сазнали о случају малог Давида, једанаестогодишњег дечака из Обреновца, који живи сам са својом болесном мајком Славицом Јовановић и баком и свакодневно поред школских обавеза брине о њима.

 

 

Чланови „Споји“ јако дирнути овом причом о малом Давиду, осетили су јаку моралну и људску обавезу да помогну овим људима.

 

 

Одлучено је да се одвоје 150€ од средстава која су прикупљана током прве половине 2010. године и да тај новац уплате на жиро рачун Славице Јовановић, мајке малог Давида. Чланови Споји-а из који живе у Србији, то су успешно обавили, а уз то су прикупили и скромну помоћ која је садржавала робу за хигијенске потребе,ранац са школским прибором за предстојећу школску годину, књиге и животне намирнице.

 

 

Споменута сакупљена помоћ је послата поштом до новог дома Јовановића у Обреновцу – успешно је стигла, тако да се надамо да ће им бар мало помоћи у наредном периоду заједно са новчаном помоћу која је уплаћена на жиро рачун!

 

 

Малом Давиду и његовој мами и баки желимо свако добро од Господа и поручујемо да могу увек рачунати на нашу помоћ, кад год она буде потребна!!!

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности