СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Спајање снага у Петровцу на Млави

 

У петак 19. августа 2011. године, на дан Преображења Господњег, у малој сали Скупштине Општине Петровац на Млави, одржана је конференција за медије у којој је представљен потписан Протокол о сарадњи између Културно-просветног центра „Петровац“, Средње школе „Младост“, Спортског центра „Драгутин Томашевић“ и Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И.

 

На слици: Чланови СПО(Ј)И са директором Спортског центра, Добрицом Милосављевићем

 

На конференцији за медије су говорили Добрица Милосављевић, директор Спортског центра „Драгутин Томашевић“ и Владимир Влајић, председник и један од оснивача СПО(Ј)И.

 

На слици: У склопу међусобне подршке закачени су транспаренти СПО(Ј)И на улазу у Спортски центар, као и у самој хали испод великог семафора

 

Након увода од стране господина Милосављевића, кратко је представљено удружење СПО(Ј)И од стране Владимира Влајића, које је нагласио да потписивање протокола о сарадњи са поменутим институцијама петровачке општине значи заједнички рад на културно-просветним, друштвеним и спортским пројектима, који ће углавном бити окренути ка спајању Срба из расејања и региона са Србима из матице.

 

Конференцију за медије можете погледати ОВДЕ!

 

СРБИН СПАЈА, НИКАД НЕ РАЗДВАЈА,
Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности