СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПО(Ј)И на прослави 75. рођендана ФК „Борац“

У недељу, 25. децембра 2011. лета Господњег чланови Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И присуствовали су свечаној прослави ФК „Борац“ из села Велико Лаоле код Петровца на Млави поводом 75. годишњице постојања овог фудбалског клуба.

На слици: Чланови СПО(Ј)И са урученим плакетама

СПО(Ј)И је почетком октобра ове године испоручило два комплета нових фудбалских дресова фудбалском клубу „Борац“, који се од ове сезоне такмичи у трећој српској лиги и намерава да у истом рангу и остане у нардном периоду, а позитиван податак је свакако да екипу чини већина млађих перспективних фудбалера, које води тренер Габријел Радојичић, који је у својим најактивнијим данима имао и успешну епизоду у већим домаћим клубовима, као и у иностраним лигама.

На свечаности, коју је организовао Управни одбор ФК „Борац“ били су присутни бројни гости, а Српској Православној Омладини Инсбрук – СПО(Ј)И је уручена плакета за допринос у развоју фудбала.

Овом приликом се још једном захваљујемо фудбалском клубу „Борац“ из Великог Лаола на плакети и честитамо на 75. години постојања и успешног деловања. Уједно најављујемо да ћемо након помоћи за МНК „Кордун Крњак“ са Кордуна и ФК „Борац“, наставити са хуманитарним акцијама на спортском пољу, како би помогли српским спортским клубовима у свом развијању и тако наставили борбу за здрав начин живота!

НЕМА ПРЕДАЈЕ,

Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности