СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Александар Игњовски поклонио дресове најактивнијим фудбалерима СПО(Ј)И

Члан фудбалске репрезентације Србије и Вердера из Бремена, Александар Игњовски, послао је поклоне најактивнијим члановима СПО(Ј)И, који играју у фудбалској секцији „ФК Споји!“.

Познанство чланова СПО(Ј)И и Александра Игњовског траје још од квалификација за Европско првенство до 19 година, које су 2010. године одржане у Инсбруку и окружењу. Чланови Омладинске организације СПО(Ј)И су у редовном контакту са нашим фудбалским репрезентативцем, који је одлучио да награди најактивније чланове у овиру пројекта „ФК Споји!“.

Александар Игњовски послао је 6 дресова Вердера из Бремена за који он наступа у 1. немачкој бундеслиги, а уз дресове послао је и своје слике са потписом за успомену најактивнијим фудбалерима Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И.

Овом приликом Српска православна омладина Инсбрук – СПО(Ј)И још једном се захваљује Александру Игњовском на мотивационим поклонима и уједно жели пуно успеха у дресу Вердера из Бремена, али пре свега у дресу сениорске репрезентације Србије и да буде поштеђен повреда у наставку фудбалске каријере.

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности