СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Помоћ Влади Радосављевићу из Шетоња

У среду, 7. августа 2013. године, чланови Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И су посетили Владу Радосављевића на привременом радном месту, како би му уручили новчану помоћ од 150 евра за плаћање школарине.

 

Влада Радосављевић (1993. год.) је из села Шетоње код Петровца на Млави и живи са баком и млађом сестром у својој кући. Мајка им је умрла након тешке болести пре око десет година, а након тога је њихов отац нашао другу жену са којом се одселио у Петровац на Млави, где су били и Влада и његова сестра. Због лошег односа са маћехом и њиховим оцем они се поново селе код баке у Шетоње, где и данас живе.

Влада је после завршене Средње школе са одличним успехом уписао Вишу пословну школу у Београду, која га је у првој години ослободила од плаћања школарине, док сада може да је отплаћује у ратама, а и то му не пада лако с тим што нема стално радно место а бака прима скромну пензију. Привремено ради, за време распуста, у једној кафани код Петровца на Млави као конобар.

Из тог разлога је Омладинска организација СПО(Ј)И одлучила да помогне Влади Радосављевићу, за којег се у Шетоњу прича да је веома вредан и радан момак и који на време са добрим оценама даје испите, како би могао да настави студије и уз Божију помоћ касније могао себе сам да издржава и својим знањем се бори за добробит Србије.

Омладинска организација СПО(Ј)И позива све пријатеље, донаторе, подржаваоце и људе добре воље да помогну Влади Радосављевићу, како би успешно могао да настави студије.

Финансијску помоћ можете уплатити на наш жиро рачун уз намену „Помоћ за Владу Радосављевића“ / „Pomoc za Vladu Radosavljevica“!

Хвала Вам,

 Имајмо срца!

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности