СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

НОВО ИЗДАЊЕ ЧАСОПИСА „СПОЈИ!“: Шта ћемо оставити у наслеђе будућим генерацијама?!

У недељу, 7. октобра 2013. лета Господњег, на дан када се у Нишу одржавала централна прослава обележавања 1700 година од Миланског едикта, у Инсбруку је озваничен излазак петог издања  „Информативног и интеграционог часописа Споји!“.

Поводом изласка петог издања часописа „Споји!“ чланови Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И, организовали су уз благослов пароха Видослава Вујасина хуманитарни штанд испред Храма, на којем су након Свете Литургије сакупљали добровољне хуманитарне прилоге за социјално угрожене вишечлане српске породице на Балкану. Свако ко је приложио добровољан прилог на поклон је добио једно или више примерака најновијег издања часописа „Споји!“, кји носи наслов „ШТА ЋЕМО ОСТАВИТИ У НАСЛЕЂЕ БУДУЋИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА?!“ а главна тема је очување српске културне баштине.

Часопис можете поручити електронском поштом на uprava@spoji.org a сав приход од часописа намењен је хуманитарним акцијама за српске вишечлане породице у српским земљама на Балкану, које организујемо самостално или у сарадњи са нашим братским организацијама. 

Српска православна омладина Инсбрук – СПО(Ј)И овом приликом још једном захваљује свим пријатељима, подржаваоцима, донаторима и свим људима добре воље, који су на нашем хуманитарном штанду приложили добровољне прилоге и тако директно помогли социјално угроженим вишечланим српским породицама на Балкану!

Укупно је прикупљено 268,60 евра добровољних хуманитарних прилога! Хвала Вам у име свих српских породица којима је помоћ најпотребнија!

СЛОЖНО КА ОЧУВАЊУ СРПСКЕ КУЛТУРНЕ БАШТИНЕ!

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности