СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Хуманитарно сакупљање на пролећној прослави у Фигену

У суботу, 3. маја 2014. године, Српска православна омладина Инзбрук – СПОЈИ учествовала је на пролећној прослави у Фигену коју је организовао КСК „Петар Кочић“. Том приликом Омладинска организација СПОЈИ сакупљала је добровољне хуманитарне прилоге за угрожене српске породице на Балкану, од Крајине до Косова и Метохије, на свом хуманитарном штанду.

 

Сви присутни гости и бројна омладина имали су прилике да за добровољне прилоге добију најновије издање часописа „СПОЈИ!“, патриотске наруквице или мајице са српским патриотским мотивима и тако директно помогну свом народу у невољи, како би опстао на вековним огњиштима.

На крају је сакупљено укупно 230 евра добровољних хуманитарних прилога за угрожене српске породице на Балкану у чије име срдачно захваљујемо свим донаторима и пријатељима наше организације, који су допринели да се сакупи скромна помоћ, која долази од срца.

Омладинска организација СПОЈИ такође захваљује домаћинима из КСК-а „Петар Кочић“ на позиву и на томе што су нам омогућили постављање хуманитарног штанда на пролећној прослави у Фигену. Тиме су дали свој допринос за угрожене српске породице, као и пример осталим српским удружењима и клубовима да подрже добротворни рад српске омладине на овом поднебљу!

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности