СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

НОВО КУПАТИЛО ЗА БИСЕРЧИЋЕ ИЗ КРАГУЈЕВЦА

Крајем априла ове године наши чланови у Србији, Снежана и Стеван Јаношевић, обишли су трочлану породицу Бисерчић којој  смо први пут помогли у јануару 2022. када смо им у вредности од 2.125 евра обезбедили нову ПВЦ столарију, изолацију и кухињу.

Овај пут смо им донирали материјал за ново купатилo неколико месеци пре нашег доласка да видимо резултате радова, а од плочица које су претекле, успели су да поплоче и ходник. Тако смо заокружили нашу помоћ породици Бисерчић и како сами кажу омогућили им основне услове, да коначно могу нормалније да живе без зиме и влаге у кући.

Ипак, није им лако, при самом доласку смо породици изразили наше саучешће јер их је задесила трагедија да су Катарини преминула оба родитеља у пар месеци, а који су живели са њима у кући.

Претходно постављена столарија и урађена изолација, са новопостављеним плочицама и санитаријама у купатилу и ходнику су дали потпуно нови изглед њиховом дому.

Катарина нам се на крају посете још једном из свег срца захвалила уз речи да смо им заиста много помогли и олакшали даљи живот, а ми смо дивној дечици пожелели да слушају маму и да буду добри ђаци.

Укупна вредност помоћи износила је 52.699,98 динара (око 450 евра), док су трошкови пута износили 2.878,50 динара (око 25 евра).

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ!

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности