СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПОЈИ УРУЧИО ДОНАЦИЈУ ЗА НОВО ВОЗИЛО ЦРВЕНОГ КРСТА ДЕСПОТОВАЦ

У уторак 14. новембра 2023. наши представници у Србији, Стеван Јаношевић и Иван Ивковић обишли су Црвени Крст Деспотовац како би уручили донаторски чек за новчану помоћ у висини од 500 евра за куповину новог возила ЦК Деспотовац која је уплаћена недељу дана раније.

Уз помоћ и других донатора, возило је дан пре тога купљено и стигло на одредиште што из слика можете видети. Возило је у одличном стању и биће од велике помоћи радницима, а понајвише корисницима услуга ЦК јер је терен општине Деспотовац прилично разуђен, понегде и неприступачан, а корисника има око 600, од чега чак 50оро деце, више од 30 лица са инвалидитетом, скоро 150 самчких и старих домаћинстава, па се може закључити да је прави изазов доставити сву потребну помоћ у што краћем року, каже наш домаћин Стеван Мишковић, секретар Црвеног Крста Деспотовац.

Стеван нас је дочекао у просторијама ЦК и већ из првих пар реченица се могло видети да свој посао обавља са доста ентузијазма и љубави, што је за овај наш хумани позив и први предуслов да би уопште могло бити успешно, а самим тим је потребно и пуно труда, воље да све буде транспаретно како би се што више донатора обезбедило у континуитету.

Стеван је изразио своју захвалност за помоћ СПОЈИ-а, а нама је задовољство било да сарађујемо са овако младим, способним и успешним људима јер верујемо да ће наша помоћ заиста бити од велике користи многим грађанима на територији ове општине јер као што наш домаћин рече, ова општина спада у четврту групу слабо развијених општина, тако да је свака помоћ добродошла.

Ми се такође још једном захваљујемо нашим донаторима на редовним донацијама којима нам омогућавају да спроведемо низ оваквих акција. Надамо се да су овим отворена још једна врата за успешну сарадњу са нашим саборцима којих хвала Богу има широм Србије, иако повод није увек баш пријатан, сарадња и помоћ је увек добро дошла и без ње је тешко доћи до циља.

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ ♥️

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности