СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Божићни поклон за оздрављење малог Мијата из Прокупља

|| DEUTSCH ||

За овогодишњи Божић имамо једну посебно лепу вест за вас. На Бадњи дан смо уплатили 600 евра за последњу рату за лечење малом Мијату Миленковићу из Прокупља, који је четврто дете породице Миленковић, а један је од два близанаца који су се родили у јануару 2019. године.

Мијат је нажалост имао едем на мозгу који је проузроковао разне проблеме како у напредовању тако и са очима. Прошле године је имао и фрас у сну што је додатно закомпликовало ситуацију.

Ипак, након скоро две године борбе, многих операција очију и терапија, породица Миленковић ће уз Божију помоћ још овог јануара успешно да се избори са свим. У понедељак малог Мијата очекује последња операција очију, а потом и последње терапије за равномерно развијање леве и десне стране очију.

Породица Миленковић броји шест чланова: оца Данијела (37), мајку Данијелу (41), ћерку Лену (7) и синове Уроша (5), Игњата (2) и Мијата (2). Једино је отац Данијел запослен и то у Војсци Србији. Финансијска средства због кредита који отплаћују налазе се испод просека у Србији. Поред плате примају дечији додатак за треће и четврто дете у висини од око 30.000 динара (око 255 евра). Живе у породичној кући код Данијелових родитеља где живи и његов брат (44).

Хвала свима који су током претходне године редовно донирали и тако омогућили да помогнемо малом Мијату!

У нади да ћемо сви заједно тако наставити и у 2021. години, желимо вам срећне Божићне празнике и свако добро од Богомладенца Христа!

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ!

 

МОГУЋНОСТИ ДОНИРАЊА

1.) SPENDENKONTO – EU & Schweiz (ohne Spesen):

Jugendver ein SPOJI

IBAN: AT48 2050 3033 0067 8129

BIC: SPIHAT22XXX

Zweck (сврха): Spende Familien in HR / SRB / KiM / Tirol …

 

2.) PAY PAL DONATE (трошкови / Spesen: 3,40% + 0,35€):

www.spoji.link/paypal/donate

 

3.) FACEBOOK DONATE (без трошкова / ohne Spesen):

www.facebook.com/spoji.org

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности