СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Спојеним снагама лептоп за децу Живића из Метохије

Zivici_4.jpeg

Почетком марта месеца 2021 . смо заједно са још неколико братских организација и пријатеља а на препоруку оца Исаије из братије манастира Високи Дечани обезбедили нови лептоп за децу Синише Живића, дугогодишњег радника Епархије рашко-призренске. Лептоп је коштао 64.800,00 динара (око 550 евра), а СПОЈИ је учествовао са 100 евра (11.700,00 динара издвојено из касе СПОЈИ-Србија).

Како смо сазнали Синиша је толико вредан у оквиру Епархије да многи кажу да за њега радно време не постоји. Чак и када има слободне дане он је увек спреман да прискочи у помоћ коме год да је потребна.

Zivici_5.jpeg

– Синови Синише и Стане Живић –

Са својом супругом Станом има троје деце школског узраста, два сина и ћерку, а био је тешко рањен 1999. када су га напали локални терористи. Као знак пажње за вредан рад који пружа за опстанак нашег народа на Косову и Метохији, нас неколико организација (Хуманитарни фонд Дечана, Радосто моја, Сви за Космет, један анонимни донатор и СПОЈИ) одлучили смо да скупимо новац и његовој деци обезбедимо лептоп, јер је поготово сада потребно у доба пандемије због онлајн-наставе.

СПОЈЕНИ СМО ЈАЧИ!

 Zivici_Racun.jpeg

– Рачун и потврда о извршеној уплати на рачун Високих Дечана који су преко пријатеља манастира набавили лептоп у Чачку –

Zivici_transakcija_2.jpeg

Zivici_transakcija_3.jpeg  Zivici_transakcija_1.jpeg 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности