СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПОЈИ играо за малог Огија у Петровцу на Млави

Igraj_za_Ogija_10.jpeg

Лепог сунчаног дана, 21. маја 2021, чланови и пријатељи Хуманитарне организације СПОЈИ саставили су фудбалску екипу како би учествовали на хуманитарном турниру за помоћ малом Огњену Јовановићу који болује од церебралне парализе. Турнир у малом фудбалу под називом „Играхј за Огија“ су организовали навијачи Црвене Звезде и Партизана уз помоћ добрих људи из општине Петровац на Млави.

Том приликом смо из нашег фонда за хуманитарну помоћ породицама у Србији издвојили симболичан износ од 4.500 динара (око 39 евра), како бисмо кроз котизацију учествовали у помоћи малом Огију, а исто толико су сакупили и момци који су наступали за екипу „ФК СПОЈИ – Петровац“, тако да смо укупно уплатили 9.000 динара (око 77 евра) за подршку Огију.

 

Igraj_za_Ogija_5.jpeg

Тог дана спортски резултат је заиста био у другом плану а лепо време је додатно допринело лепом расположењу, као и максимално фер и коректној игри на терену и сјајном дружењу ван њега. Истински се могао осетити позитиван дух хуманости који је ујединио „Делије“ и „Гробаре“ као и друге људе доброг срца из Петровца на Млави, као што би увек требало бити.

Igraj_za_Ogija_8.jpeg

У нади да ће се сав потребан новац за Огијево лечење сакупити у наредном периоду, желимо свим учесницима и донаторима свако добро од Господа и позивамо вас да донирате за Огија али и све друге породице у невољи, којима редовно помажемо на Балкану!

СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ!

Igraj_za_Ogija_11.jpeg

Za_Ogijev_prvi_korak.JPG

Igraj_za_Ogija_1.jpeg

Igraj_za_Ogija_2.jpeg

 

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности