СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПОЈИ на првој кошаркашкој јуниорској ол-стар утакмици

 

 

Представници Српске Православне Омладине Инсбрук – Споји су у суботу 8. маја одпутовали у град Ст. Пелтен(St. Pölten) у покрајини Доња Аустрија где се одиграла прва кошаркашка јуниорска ол-стар утакмица Аустрије.

На споменутој утакмици важну улогу је одиграо и пуноправни члан нашег Удружења Ђорђе Ђорђевић који је захваљујући гласова добронамерних људи и пријатељских Удружења добио могућност да учествује на овом догађају.

Ова прва утакмица овакве врсте која је пре свега служила окупљању младих талената је идеја младог и успешног Српског кошаркашког тренера у Аустрији Адама Радомировића, иначе бившег кошаркаша Слоге из Краљева.

На слици: Владимир Влајић, Ђорђе Ђорђевић и Филип Влајић

Ђорђе који је и у ужем избору за репрезентацију Аустрије је пружио одличну партију. Укупно је провео 22 минута на терену и постигао 10 поена, а то све под будним оком селектора младе репрезентације Аустрије.

Наш пуноправни члан такође је учествовао на такмичењу тројки у категорији сениори-јуниори и освојио је треће место што је и те како добар учинак за овако младог кошаркаша.

Након јуниорске ол-стар утакмице одржано је и такмичење у закуцавању, а након тога је одиграна и сениорска ол-стар утакмица.

Чињеница која нас је посебно обрадовала била је та, што смо имали прилике да се сретнемо са нашим пријатељем Воиславом Ђукићем и његовом супругом Данијелом и којима се захваљујемо што су нас посетили у Ст. Пелтену на ол-стар утакмици и тако са трибина подржали Ђорђа и наше Удружеље СПОЈИ!

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности