СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Хуманитарна помоћ за СПЦО Кузмин

 

 

У понедељак 23.08.2010. лета Господњег успешно је спроведена још једна хуманитарна акција у организацији браће и сестара СПОЈИ. Овог пута помоћ је упућена у сремско насеље Кузмин, у циљу изградње парохијског дома, где је планирана изградња црквене сале и библиотеке.

 

 

 

После срдачне добродошлице у црквеној порти петочлана… делегација нашег удружења, посетила је стовариште грађевинског материјала „Код Чаруге“, где је у присуству пароха Оца Бранка Цабунца извршена примопредаја хуманитарне новчане помоћи у износу од 15.600 РСД, који су уплаћени за снабдевање грађевинског материјала (цемент и мултибат).

 

 

Дружење и упознавање са члановима парохијске заједнице (која је посебно заслужна за остваривање овог благочестивог дела), на челу са председником господином Зораном Пањковићем је настављено у порти.

Размењена су мишљења и искуства, остварена су нова познанства међу браћом и сестрама у Христу, све са надом на даљу сарадњу и учвршћивање братских односа.

 

 

Хвала Богу и људима који су дали свој допринос, своју лепту, и нека би дао Господ да ово и још многа дела љубави и добре воље буду Њему на славу, а нама на спасење.

 

Извештај:
Иван Ивковић, контакт особа СПОЈИ-а у Србији

 

тел.: +381 63 82 12 574

е-пошта: i.ivkovic@spoji.org

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности