СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Теквондоисти из Србије поново у Инсбруку

 

 

У суботу 4. јуна и недељу 5. јуна 2011. године у Инсбруку је одржано отворено теквондо првенство Аустрије (Austria Open) – традиционално међународно теквондо такмичење у А-категорији Европске теквондо уније, које се сваке године одржава и на овим просторима.

 

 

На слици: Председник СПО(Ј)И-а Владимир Влајић, Будимир Кривокућа, Јована Петровић и Александра Радмиловић са српском тробојком у центру града Инсбрука

 

На такмичењу је ове године укупно наступило 1122 такмичара из 207 екипа и 35 земаља, а међу њима и представници из Србије.

 

На слици: Теквондоисти из Београда са тренером Љубишом Ракићем и међународним судијом Давором Бороденком изнад града Инсбрука

 

Том приликом су и ове године теквондоисти из Београдског теквондо савеза, предвођени њиховим тренером и секретаром савеза, господином Љубишим Ракићем били гости чланова СПО(Ј)И-а.

 

 

Представљајући Београд наступили су: Будимир Кривокућа, Јована Петровић и Александра Радмиловић, као такмичари, а испред судијске организације на позив организатора наступио је Давор Бороденко.

 

На слици: Борба Јоване Петровић против швеђанке за медаљу

 

Јована Петровић и Александра Радмиловић изгубиле су у борбама за медаљу од такмичарки Шведске и Немачке, које су у наставку такмичења освојиле прва места.

 

На слици: Квалификациона борба Александре Радмиловић против Италијанке – победа српске представнице

 

Екипа Србије је са 61 пријављеним такмичарем и освојених 13 медаља заузела 4. место у екипној пласману.

 

На слици: Заједничка фотографија теквондоиста из Београда са представницима СПО(Ј)И-а

 

Српска Православна Омладина Инсбрук – СПО(Ј)И овом приликом још једном поздравља пријатеље из Београдског теквондо савеза и Србије и поручује нашим младим спортистима да сваког дана уз пуно труда и воље раде на себи, како би једног дана постигли највиша спортска достигнућа и тако наставили да представљају српски народ и отаџбину у најбољем светлу широм света!

 

+НЕМА ПРЕДАЈЕ+

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности