СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

„ФК Споји!“ премијерно наступио на турниру у Инсбруку

У недељу, 27. новембра 2011. године, фудбалска секција Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И са називом „ФК Споји!“ први пут је наступила на једном турниру у малом фудбалу.

Организатор турнира је био „FCSaggenbar“ из Инсбрука са којим смо ступили у пријатељске односе на спортском плану.

Екипа „ФК Споји!“ је овим наступом на турниру, као и што је било најављено пре неколико седмица, у дресовима у бојама српске тробојке, представила наш народ и земљу на спортском пољу на фер и коректан начин међу Аустријанцима, што је јако битно у ширењу позитивне слике нашег народа на овим просторима.

„ФК Споји!“ је у групи, која је састављена од 7 екипа успела да освоји укупно 6 бода, постигавши једну победу, три нерешена резултата, уз два несрећна пораза. Тако је освојено 3. место у групи, но за пролаз даље нам је била потребна још једна победа, али када погледамо на постигнуте голове, а било их је само два, морамо признати да нам фали тренутно неко ко може да затресе мрежу противника.

Остаје нам да се још боље припремимо за следеће окршаје и да се трудимо да неко од наших младих играча проради и уђе у голгетерску форму.

НЕМА ПРЕДАЈЕ,

„ФК Споји!“

 

 

УТАКМИЦЕ:

1. „ФК Споји!“ – Die Flitzer 1:0  >>> гол је постигао капитен Стефан Јовић

2. LobachAllstars„ФК Споји!“ 2:0

3. Oberperfuss II – „ФК Споји!“ 0:0

4. „ФК Споји!“ISVRoyalHunter 1:2  >>> гол је постигао Предраг Ненадовић

5. „ФК Споји!“Promillos 0:0

6. „ФК Споји!“FC Hundstrupp 0:0

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности