СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Крај у четвртфиналу

 

На дан Светог Василија Острошког, 12. маја 2013. лета Господњег КУД „Острог“ из Инсбрука организовао је турнир у малом фудбалу на трави, на којем је наступала и фудбалска секција Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И, „ФК Споји!“.

Млади играчи „ФК Споји!“ су место у четвртфинале изборили преко две победе и једног пораза у групи, али је нажалост у четвртфиналу био крај против екипе „Allstars“, која је у финалу турнира изгубила у пеналима од екипе КСУД-а „Братство“ из Инсбрука.

Како би добили нешто јаснији утисак са овог турнира преносимо Вам изјаву Александера Рогића, координатора „ФК Споји!“:

– Био је јак и добар турнир, али нажалост није био баш најбоље организован. Били смо ослабљени пошто су нам фалили кључни играчи, али смо ипак одрадили најбоље могуће на терену и борили се. У групи смо једну изгубили и двије побиједили. У првој утакмици нисмо били скроз спремни, међутим смо се с’ временом боље уиграли. Четвртфинале смо заслужено изгибили са 2:0 , мада је било неизвесно до самог краја. Добро смо се држали, али је на крају ипак одлучила уиграност противничке екипе. Све у свему је било боље него очекивано и владала је сјајна атмосфера!

 

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

 

ФК Споји!

 

 

 

 

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности