СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

СПО(Ј)И наставља подршку Звонку Милојевићу

У недељу, 4. августа 2013. године, Српска православна омладина Инсбрук – СПО(Ј)И, посетила је Звонка Милојевића, легендарног голмана ФК Црвена Звезда, белгијског Андерлехта, Локерена и СР Југославије, који је 2007. године доживео саобраћајну несрећу и остао везан за колица.

 

Чланови Омладинске организације СПО(Ј)И су овом приликом Звонку Милојевићу по други пут за редом уручили новчану помоћ у Рибарској Бaњи у вредности од 1.000 евра, која је сакпуљена 15. јуна 2013. године на другом по реду одржаном „1. интеграционом турниру у фудбалу на песку“ у Инсбруку под слоганом „ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ“. Организатори овог традиционалног турнира су, поред главног организатора и иницијатора Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И, били и Заједница Срба Тирол, КСУД „Братство“ и КУД „Острог“ из Инсбрука, као и КСК „Петар Кочић – Змијање“ из Фигена у Тиролу. Турнир је ове године подржан од Фудбалског савеза Србије, ФК Партизан и града Инсбрука, док ФК Црвена Звезда другу годину за редом подржава овај јединствен догађај у срцу алпских планина. Подржаваоци турнира су најбољим екипама и појединцима поклонили вредне поклоне, а видео поруку су послали Синиша Михајловић и Бранислав Ивановић у име ФСС-а и Лука Милуновић и Марко Николовски у име Звезде.

 

На другом по реду „1. Интеграционом турниру у фудбалу на песку“ у Инсбруку на којем су учествовале 16 екипа и представници из више од 10 различитих земаља, сакупљена је новчана помоћ намењена Звонку Милојевићу за подршку у терапији и у борби да поново хода, а верујемо да ће Звонко у тој борби једног дана победити. Када је доживео саобраћајну несрећу лекари су прогнозирали да неће моћи ни да седи у колицима, али се Звонко изборио у првој етапи своје борбе и успео из кревета у колица, а надамо се да ће уз свакодневни труд и уз Божију помоћ успети и да се избори са колицима и да ће успети поново да хода.

Да легендарни голман, Звонко Милојевић није изгубио позитивну енергију и вољу да се избори са невољом која га је погодила, могли су у личном контакту са Звонком у Рибарској Бањи, где се већ неколико година налази на терапијама, да виде и представници Омладинске организације СПО(Ј)И, који су дошли из Аустрије и Петровца на Млави, како би већ другу годину за редом уручили помоћ једном, не само великом спортисти, већ и још већем човеку и животном борцу.

Српска православна омладина Инсбрук – СПО(Ј)И овом приликом још једном захваљује свим људима добре воље, који су помогли у сакупљању новчане помоћи за легендарног српског голмана Звонка Милојевића, а лепо је што није само српски народ помогао у томе, већ и многи други, са свих страна земаљске кугле. То показује да се добро добрим враћа, као и што је у личном разговору са члановима СПО(Ј)И нагласио Милоје, којем су после саобраћајне несреће помогли и спортисти ФК Црвена Звезда и ФК Партизан. Звонко Милојевић је један од светлих примера да се никада не треба предавати у борби ка својим циљевима и сновима, јер ће се они уз наш труд и Божију помоћ једног дана можда ипак остварити. Управо ову поруку Звонко Милојевић шаље свим младим људима уз обећање да се и сам никада неће предати у борби да постигне значајан помак у тешкој ситуацији у којој се налази!

Српска православна омладина Инсбрук – СПО(Ј)И позива своје пријатеље, донаторе, подржаваоце, све љубитеље спорта и људе добре воље да помогну нашем легендарном голману Звонку Милојевићу, како би могао да настави редовне терапије и опоравак!

Уколико желите да помогнете, то можете учинити путем следећих жиро рачуна:

Динарски рачун код „Banca Intesa“:

160-2800100109976-61

 

Девизни рачун за уплату у еврима:

       Intermediary:

COBADEFF

Commerzbank AG

Frankfurt am Main

GERMANY

 

       Account with institution:

DBDBRSBG

Banca Intesa ad Beograd

Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd

Republic of Serbia

 

       Beneficiary customer:

RS35160533020062801004

Zvonko Milojević

Stevana Prvovenčanog

35000 Jagodina

SERBIA

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151843767862704.1073741834.266899027703&type=3&uploaded=26

 

ВИДЕО ПОДРШКА:

 

http://www.youtube.com/watch?v=D_9IiU7ZT64

Поделите овај чланак на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Последње активности