СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Број 2: ПОНОС СРПСКОГ БИЋА, НАША ЈЕ ЋИРИЛИЦА!

Други број часописа СПОЈИ! са називом „Понос српског бића, наша је ЋИРИЛИЦА!“ са главном темом „Очувајмо ћирилицу!“ , који је изашао у уторак, 27. септембра 2011. године, на Крстовдан, представља све активности, које је СПО(Ј)И са својим братским удружењима успешно спровело у периоду од јануара до јуна месеца 2011. године, као и реакције на рад младог удружења од стране медија, а уз то нуди и неколико нових рубрика у односу на први број часописа, које уносе додатну свежину у овај пројекат удружења СПО(Ј)И, које је за време изласка овог издања самостално радило на овом пројекту.

У другом броји СПОЈИ! сви читаоци су у могућности да се уз 9 различитих рубрика на 108 страница још боље упознају са радом СПО(Ј)И и његових братских удружења, да доста интересантног виде, а што је најважније биће у прилици да прочитају разна сведочења о судбини ћирилице, која садрже разна сагледавања њене прошлости, садашњости и будућности, као и разна понуђена решења на питање како да сачувамо наше једино писмо – ЋИРИЛИЦУ!

Пишу: Жељко Филиповић, Нада Љубић, Бранимир Нешић, Бошко Обрадовић, Зоран Зековић, мр Радован Калабић, Милован Данојлић, Раде М. Обрадовић, Љубиша Стевановић, Милош Јовановић, Драган Живковић, Мина Ковач, Дејан Сенић, Милостива Миливојевић, Сава Стамболић, Небојша Анђелковић, Љубиша Ракић, Николина Говоруша, Далибор Лукић, мр Ханес Гштир, …

Тираж: 600 примерака

Почетак продаје: 27. септембар 2011. године на Крстовдан

Поручите једно од издања часописа „Споји!“ путем е-поште casopis@spoji.org и помозите тако социјално угрожене вишечлане породице на Балкану и болесну децу у Тиролу!

СВА ИЗДАЊА ЧАСОПИСА