СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Број 4: ГДЕ СУ СРПСКЕ БЕБЕ?!

Четврто издање часописа СПОЈИ!, под насловом „ГДЕ СУ СРПСКЕ БЕБЕ?!“ и с главном темом „Бела куга и како се изборити с једним од највећих проблема српског народа данас“

У овом издању с главном темом  „Бела куга и како се изборити с једним од највећих проблема српског народа данас“ се постављају питања о томе које смо грешке правили у ХХ веку, шта је погубно за репродукцију нашег народа, како је могуће да се у државним болницама у Србији сваке године изврши 150.000 абортуса, како смо дозволили да бракови у Србији имају у просеку само 0,7 деце, зашто у Србији данас годишње 35.000 људи више умре него што се роди, зашто смо данас међу четири најстарија народа на свету, зашто у Србији не постоји породична политика нити Министарство за породицу као у неким другим земљама Европе које муче слични проблеми, да ли је катастрофална економска ситуација у којој се налазимо главни разлог умирања српског народа или смо једноставно изгубили љубав, веру и наду. Укратко, поставља се једно од најважнијих питања наше данашњице: ГДЕ СУ СРПСКЕ БЕБЕ?!

У часопису СПОЈИ! имате прилике да читате текстове разних аутора о тој теми. Свако од њих на свој начин сагледава тај проблем и нуди различита решења, али можете бити сигурни да СВИ ЗАЈЕДНО имају исти циљ: БОРБУ ПРОТИВ БЕЛЕ КУГЕ!

Пишу: Душан Ђаковић, Игор Стевановић, Делон и Даниел Стојановић, Борисав Ђорђевић – Бора Чорба, др Жељко Драгић, проф. др Волфганг Рорбах, мр Радован Калабић, др Ранко Таловић, Мина Ковач, Марија Стевановић, Небојша Анђелковић, мр сц. Биљана Спасић, Хаџи Братислав Николић, Бошко Ћирковић Шкабо, Зоран Пањковић, Зоран Зековић, Сава Стамболић, проф. Светлана Матић, Дејан Сенић, …

Тираж: 1.000 примерака (уз сваки примерак се на поклон добија постер манастира Хиландар)

Поручите једно од издања часописа „Споји!“ путем е-поште casopis@spoji.org и помозите тако социјално угрожене вишечлане породице на Балкану и болесну децу у Тиролу!

СВА ИЗДАЊА ЧАСОПИСА