СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Број 3: ПОВРАТАК – Зашто је важно да се вратимо својим коренима и Отаџбини?

Трећи број часописа СПОЈИ! са називом „ПОВРАТАК – Зашто је важно да се вратимо својим коренима и Отаџбини?“ са главном тематиком „Одлив становништва и младих стручњака из Србије и српских земаља у иностранство и одговор на питање – Како их и зашто вратити у Отаџбину и зашто Србија и српске земље немају будућности без својих младих паметних и вредних глава?“, који је изашао у недељу, 6. маја 2012. лета Годподњег на Ђурђевдан, представља активности српских патриотских невладиних организација у свету, најзанимљивије и најинтересантније догађаје из српских земаља и српског расејања из тадашњег периода и говори о различитим приступима и погледима на тему интеграције, културе, историје и православља о којима у новим рубрикама на српском и немачком пишу различити писци из разних области.

У овом трећем издању СПОЈИ! читаоци могу да се упознају са различитим погледима и различитим решењима једног од кључних питања српског народа у блиској будућности, а то је „Сеоба Срба“ у повратничком смислу о којој су у овом издању писали бројни аутори текстова, који имају можда различита мишљења и решења како решавати овај велики проблем српског народа и отаџбинских земаља, али зато СВИ ЗАЈЕДНО сигурно имају исти циљ, а то је почетак организованог повратка и опстанка у српским земљама са којим ће почети и њихов препород и сигурнија будућност!

Пишу: Душан Ђаковић, Иван Ивковић, Игор Стевановић, Максимилијан Граф, проф. Срђан Мијалковић, проф. др Волфганг Рорбах, др Зорица Мијалковић, Зоран Зековић, проф. Светлана Матић, Дејан Сенић, Зоран Пањковић, Мина Ковач, Слободан Малић, Александар Цвјетиновић, Марија Стевановић, Нада Љубић, Љубиша Ракић, Небојша Анђелковић, Сава Стамболић, мр Радован Калабић, Радован Тврдишић, …

Тираж: 1.000 примерака (уз сваки по постер на поклон)

Почетак продаје: 6. мај 2012. л.Г. на Ђурђевдан

Поручите једно од издања часописа „Споји!“ путем е-поште casopis@spoji.org и помозите тако социјално угрожене вишечлане породице на Балкану и болесну децу у Тиролу!

СВА ИЗДАЊА ЧАСОПИСА