СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ОМЛАДИНА ИНЗБРУК

СПОЈИ

Број 5: ШТА ЋЕМО ОСТАВИТИ У НАСЛЕЂЕ БУДУЋИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА?!

Пето издање часописа СПОЈИ!, под насловом „Шта ћемо оставити у наслеђе будућим генерацијама?!“ и с главном темом „Очување српске културне баштине и традиције“.

У овом издању с главном темом  „Очување српске културне баштине и традиције“ се постављају питања о томе шта је то „српска културна баштина“ и „српска традиција“, шта све спада у српско културно и духовно наслеђе и традицију, зашто се данас све више заборавља на српске култунре споменике на Балкану и широм света, зашто се игнорише српска културна баштина у српским земљама, зашто пропадају наши многобројни споменици и зашто се заборављају наши традиционални обичаји, који представљају српски народ и његов културни, духовни и национални идентитет. Ово издање које се по квалитету израде разликује од претнодних, пре свега поставља централно питање: Шта ћемо оставити у наслеђе будућим генерацијама, уколико САДА нешто не предузмемо против заборављања и пропадања српске културне баштине!

У часопису СПОЈИ! имате прилике да читате текстове разних аутора о тој теми. Свако од њих на свој начин сагледава тај проблем и нуди различита решења, али можете бити сигурни да СВИ ЗАЈЕДНО имају исти циљ: ОЧУВАЊЕ СРПСКЕ КУЛТУРЕ И ТРАДИЦИЈЕ!

Пишу: Драгомир Мајсторовић, Зоран Алексић, Душан Драгомировић, Викторија Концерт, проф. др Волфганг Рорбах, Милан Кострешевић, Милош Маринковић, Бошко Обрадовић, Марија Стевановић, Бранислав Б. Кнежевић, проф. Срђан Мијалковић, мр Мира Јовановић-Ратковић, Игор Стевановић, Зоран Зековић, Сава Стамболић, итд.

Тираж: 1.000 примерака (уз сваки примерак на поклон се добија постер)

Поручите једно од издања часописа „Споји!“ путем е-поште casopis@spoji.org и помозите тако социјално угрожене вишечлане породице на Балкану и болесну децу у Тиролу!

СВА ИЗДАЊА ЧАСОПИСА